Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Reviews van deelnemers aan onze video workshops

Eline Wagteveld ICARE :
‘Veel geleerd, wordt goed ingespeeld op kennisniveau van de groep!’

Sabien Stols, Sabien Stols Communicatie:
‘Enorm actief, energiek en uitnodigend. Goed cursusmateriaal gepresenteerd door vaardige trainers. Ik heb enorm veel geleerd.’

Yoran Tuinstra, Gemeente Oldambt:
‘Zeer handig om tips en tricks te leren. Het is goed toepasbaar in de praktijk en sluit goed aan op de ontwikkelingen in onze organisatie’

Karin van Beers, RIVM :
‘Veel geleerd, veel zelf gedaan. Heel leuk!’

Mario van Vliet, Mocca:
‘Super veel geleerd! Ik kon echt niet wachten tot de tweede bijeenkomst. De beste opstap om veel meer met film te gaan doen.’

Ageeth van der Veen, Getekend Verslag:
‘In kleine setting mogen oefenen, de sfeer was leuk en ‘lerend’. Erg goede workshop!’Proeverij: je eigen 18Sec online

Proef de nieuwe manier van communiceren: presenteer voor de camera, film met de smartphone, en monteer met een app. In drie uur je eigen online video voor je website. Met de gratis App KineMaster op iOS én Android
Doe mee in Utrecht of mail fetsje@detotem.nl voor een incompany Proeverij.

 • Locatie: Atelier Bert de Groot, Grave van Solmsstraat 2, Utrecht
 • Tijd: 09.00 – 12.00 uur
 • Data:
  • Vrijdag 11 oktober 2019
  • Vrijdag 10 januari 2020
 • Investering:
  • € 97,- incl BTW, Koffie en thee

Lees meer: Proeverij Kinemaster 2019

Schrijf je nu in

*verplicht


iDevice:
Nadat wij het ingevulde inschrijfformulier hebben ontvangen, krijg je een bevestiging van deelname.

Uiterlijk twee weken voor de workshop ontvang je verdere praktische informatie, een routebeschrijving en een factuur. Wij verzoeken je vriendelijk ervoor te zorgen dat de betaling daarvan een week voor aanvang op onze rekening is bijgeschreven.


Purpose storytelling: maak een video met een verhaal

Jij vertelt je eigen verhaal het best. Maar hoe doe je dat? Start with why, en dan? Wat zijn de principes uit de wereld van Purpose storytelling die je daarbij kunnen helpen? Hoe breng je jou verhaal in beeld? In deze workshop vliegen we het maken van je video aan vanuit Storytelling. Je filmt met een smartphone en monteert snel en intuïtief met een app.
Doe mee in Utrecht of mail fetsje@detotem.nl voor de incompany variant.

 • Locatie: Atelier Bert de Groot, Grave van Solmsstraat 2, Utrecht
 • Tijd: 13.00 – 17.00 uur
 • Data:
  • Vrijdag 11 en 25 oktober 2019
  • Vrijdag 10 en 24 januari 2020
 • Investering:
  • 295,- pp excl btw
  • 75,- Aanvullend pakket extra begeleiding

Lees meer: Workshop Purpose storytelling

Inschrijven

*verplicht
Nadat wij het ingevulde inschrijfformulier hebben ontvangen, krijg je een bevestiging van deelname.

Uiterlijk twee weken voor de workshop ontvang je verdere praktische informatie, een routebeschrijving en een factuur. Wij verzoeken je vriendelijk ervoor te zorgen dat de betaling daarvan een week voor aanvang op onze rekening is bijgeschreven.

Advies voor mobile video

Nu video zo hot is wil je wel weten wat dit voor je organisatie betekent. Boek daarvoor bij ons een verkenning van 2 uur. Uiteraard stellen we de vraag: voor wie is het bedoeld, wat wil je bereiken en wat wil je uitstralen. Formats die voor je bedrijf en voor je product interessant zijn komen aan de orde. Daarnaast hebben we het over de rol van storytelling en hoe je mobile video het best in kunt richten.
Een gesprek bedoeld voor de afdeling communicatie en/of de afdeling innovatie, samen met de ict.
Bel of mail fetsje@detotem.nl voor het maken van een afspraak.

Cursus Do It Yourself video

Filmen met je smartphone, monteren met een app.
In 4 dagdelen met veel on the spot oefeningen maak je een korte online video. In de Advanced variant in 5 dagdelen gaan we verder in op een format.

Deze cursussen geven wij incompany. Wij maken graag een op jouw bedrijf, school of beroepsgroep toegesneden programma. Neem contact op met Fetsje Luimstra fetsje@detotem.nl en vraag vrijblijvend om een offerte.

Bekijk de opzet en inhoud van de Cursus Do It Yourself video

Zwemmersstudie RIVM is gemaakt door Karin van Beers tijdens onze Workshop in 5 dagdelen op het RIVM. Deze film wordt ingezet in de campagne van 2018 voor schoon zwemwater

Online video en vloggen: in onze Video Workshops bieden we de basiskennis en oefen je de vaardigheden voor het maken daarvan. We helpen je de drempel over: je gaat meteen aan de slag met zowel filmen als monteren. Je maakt gelijk een eerste korte video, waarin je eenvoudige storytelling principes toepast. Presenteren en vloggen leer je bij ons door te doen.

Filmen gaat prima met je smartphone, de camera die je altijd bij je hebt. Montage doen we met LumaFusion. Deze app voor iPhone én iPad werkt intuïtief én met een professioneel resultaat. Opslag, uitwisseling, en upload zijn in de app geïntegreerd. Wij helpen je op weg. Je krijgt advies over eventueel aanvullende apparatuur.