Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Totem contact Fetsje LuimstraFetsje Luimstra komt uit de Friese wouden, volgt de Pedagogische Academie in Leeuwarden, en komt naar Utrecht om filosofie te studeren. Ze is coördinator en later directeur van de Kargadoor, servicecentrum met een geschiedenis die teruggaat naar A flight to Lowlands Paradise.
Ze ziet haar kans bij debatcentrum TUMULT in Utrecht: werkt er bijna 10 jaar aan pr en publiciteit. Het verslag van het debat, in woord en beeld, online en offline, wordt haar ding. Met de nieuwe media is communiceren en publiceren voor iedereen bereikbaar, dat vindt ze geweldig.
Ze studeert crossmediale communicatie, gaat aan de slag met sociale media en participatie voor de waterschappen. Daar krijgt ze de vraag: breng in beeld hoe de leek omgaat met verbetering van waterkwaliteit. Het wordt een serie YouTube video’s over ondernemende mensen. Hoe je dat doet legt ze vast in een Handleiding voor YouTube films voor de Waterschappen: Film met de smartphone, monteer met een app. Samen met Arthur Nooter bouwt ze dit product uit in trainingen van De Totem Video Workshop. Daarnaast helpt ze mensen met bloggen en vloggen.
fetsje@detotem.nl | 06 48489419
linkedintwitterfacebookpinterest


Fetsje maakt tegenwoordig Boekvlogs voor TIJDschrift.

Portret Arthur NooterArthur Nooter op de wereld gezet in Amsterdam bracht zijn jeugd door in Utrecht én in Groenland. Het gezin participeert in de jagerssamenleving van de Inuit, wat een ervaring! Arthur studeert psychologie, vervolgt zijn studie aan de Design Academy Eindhoven. Handelend denken komt daar tot beeld. Afstuderen doet hij op de vouwkajak, een nomadisch icoon. En op Mnemo, een Smartphone avant la lettre. De eerste smartphone op de Nederlandse markt koopt hij; de SPV C500 van HTC. Sinds die tijd volgt hij de ontwikkelingen nauwgezet en verkent hij de steeds uitgebreidere mogelijkheden. Inmiddels communiceert, filmt en monteert hij met iPhone of iPad en deelt bevlogen met oog voor detail zijn kennis in de Workshops die hij samen met Fetsje Luimstra geeft.
arthur@detotem.nl | 06 50235195
linkedintwitterfacebookgoogleplus


Arthur maakt met zijn drone impressies van natuurgebieden.