Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MobileStory: in meer dan 6 jaar workshops filmen met de smartphone, monteren met een app hebben we ons steeds meer verdiept in Purpose storytelling. Dat zijn de verhalen die je met een doel vertelt, die zorgen voor betrokkenheid en die oproepen tot actie.

In MobileStory komt alles bij elkaar: het vertellen van een verhaal, filmen met de smartphone, en het monteren met een app. In onze workshops werken we met jou aan het verhaal van je bedrijf. Beeld dat je maakt met je smartphone en monteert tot jouw MobileStory.

Jij vertelt jouw verhaal het best

Vanuit je expertise en je vak vertel jij je eigen verhaal het best. Want jij weet wat er belangrijk is. Ideaal voor Purpose Storytelling, verhalen die in dienst staan van ontwikkeling en van communicatie. De verhalen die je vertelt vanuit je vak of je bedrijf. Storytelling principes helpen je daarbij.

Effectief communiceren, dat is de waarde van Start with why van Simon Sinek. Maar alleen dat is niet genoeg. Zonder storytelling, het hoe, een held, een ontwikkeling is er vaak een wat hoogdravend verhaal. Je Why voeten op de grond geven met storytelling, dat is waar we met je aan werken.

Je vertelt je verhaal met video, met je website, met Instagram. Het principe van al die online activiteiten verschilt niet zoveel van elkaar: het vraagt om authenticiteit en persoonlijkheid. Wat je bezig houdt, wat je drijft, wat je raakt: dat is je MobileStory.

Video werkt

Waarom video? Omdat je daarmee de kijkers bereikt, naast de lezers. Omdat video werkt als inspiratiebron, als oriëntatie voor een product of dienst of als instructie waarin je kennis overbrengt. Kijk daarom als een uitgever naar wat je biedt en voed de informatiebehoefte van je klant.

Het gaat om het delen van je kennis en expertise, op jouw manier. Met een vlog, een instructie, een compilatie van beelden met je stem in de voice-over. Geen gladde bedrijfsvideo’s meer, maar jouw kijk op je werk, op je product. Op jouw eigen wijze in beeld gebracht.

Anno 2019 maak je je eigen video. Stap voor stap ga je op pad. Het gaat erom je stem te vinden in je beelden en in de rol die je daarin zelf speelt. Immers, verhalen met een doel zorgen voor betrokkenheid en dat is wat je wilt. Dat is je MobileStory.

MobileStory werkt voor jou

De beste camera is die camera die je bij je hebt: die zit in je smartphone. Dan wil je de mogelijkheden kennen, maar ook de beperkingen. En hoe je met je smartphone je onderwerp optimaal in beeld brengt. Dan pas kun je on the spot doeltreffend video produceren.

Je maakt met je smartphone beeld in een geweldige kwaliteit, zelfs geschikt voor een groot scherm. Voor beter geluid zijn er simpele oplossingen, net als voor aanvullend licht. Met montage apps, op Android en iOS, bewerk je je video intuïtief met professioneel resultaat.

Je organiseert je opslag slim met cloud-oplossingen. Wat begon met video op YouTube is nu native video op Instagram, een videoblog op LinkedIn, een reeks op je website. Dat is je MobileStory.

Dat is MobileStory: je mobiel slim ingezet voor jouw verhaal