Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Arthur Nooter

By

11 november 2015

Pinnacle Studio apps zijn nu universeel

11 november 2015 | By | No Comments

Pinnacle Studio is vernieuwd: er zijn nu twee versies, een eenvoudige en een uitgebreide die Pro heet. Waar je tot nu toe voor iPhone en iPad een aparte app had, zijn beide apps nu beschikbaar voor iPad en iPhone. De Pro is uitgebreid met handige exportmogelijkheden, een live audiomixer en 4K ondersteuning.

Tot nu toe adviseren wij de app zowel op iPhone als op iPad aan te schaffen. Op de iPhone zodat je ter plekke je actuele reportage kunt monteren en uploaden. Op de iPad als je met wat meer tijd in de luxe van een groter formaat wilt werken. Vanaf nu hoef je die keuze niet meer te maken: een keer aanschaffen volstaat voor zowel iPad als iPhone.

Live audiomixer, Cloud Connection Kit en 4K nu in Pinnacle Studio Pro

Had je Pinnacle al eerder aangeschaft vanaf de iPhone dan kun je updaten naar Pinnacle Studio. Vanaf de iPad update je nu naar Pro en kun je deze ook op je iPhone zetten. Dat heeft de voorkeur, want Pinnacle Studio Pro heeft belangrijke nieuwe onderdelen die je wilt hebben.

De Cloud Connection Kit is in de Pro nu als gratis onderdeel opgenomen. Dat wil zeggen dat je nu hele projecten op Dropbox, Googledrive, OneDrive en Box kunt opslaan. Het project, met alle fragmenten die je gebruikt hebt, blijft beschikbaar via de cloud. De opslagcapaciteit van je iPhone of iPad wordt daardoor minder belast. En dat is een heel groot voordeel, zeker als je niet veel Gigabytes geheugen tot je beschikking hebt. Daarnaast heeft de Pro een volledig vernieuwde audiomixer met audio meters. Je past live je volume aan tijdens het afspelen van je materiaal. Zo maak je de perfecte audiomix. Tot slot 4K ondersteuning op de iPad Air 2, de iPhone ‘s 6s en 6s plus en de nieuwe iPad Pro.

Als je een beetje zeker van je zaak bent en nu Pinnacle wilt aanschaffen ga dan in één keer voor Pinnacle Studio Pro. Wil je uitproberen dan is Pinnacle Studio een prima keuze.

Pinnacle Studio            €   2,99
Pinnacle Studio Pro     € 12,99

Submit a Comment